2020-02-28 11:20:55• hírek • Fizetett tartalom

Az Aquastar idén is kényeztető wellness-csomaggal készül a nőnapra

Rohamtempóban közeledik a tavasz, ami egyben azt is jelenti, hogy hamarosan itt a nőnap is. Kitaláltad már, mivel ajándékozod meg a számodra fontos hölgyeket? Ha még nem, akkor ne gondolkozz tovább, ugyanis mutatunk egy olyan meglepetést, mellyel még az anyósod is leveheted a lábáról.

Az Aquastar Gyógy- és Élményfürdő március 7-én és 8-án két speciális nőnapi ajánlattal is készül hölgyvendégei számára. A 130 lejes Sensation csomagot választók részt vehetnek egy 20 perces, szőlőolajos arcmasszázson, egy 30 perces, csokoládéolajos relaxációs masszázson, és természetesen egy egész napos belépőt is kapnak az fürdő medence- és szaunavilágába.


Lehet-e ezt még fokozni? Lehet bizony, mutatjuk is a 145 lejbe kerülő Afrodité csomag tartalmát. Mindazok, akik ezen opció mellett döntenek, részt vehetnek egy 30 perces hidromasszázson, egy tengeri sós vagy kávézaccos bőrradírozáson és egy 30 perces, mandulaolajos relaxációs masszázson. Emellett természetesen nekik is jár egy egész napos belépő az Aquastar medence- és szaunavilágába. Jól hangzik, nemde?


Nos, uraim, döntsetek bármelyik csomag mellett, a hölgyek kétségtelenül elégedetten fognak távozni a fürdőből. További információkért és foglalásért tárcsázd a 0361 409 898-es telefonszámot, vagy keresd fel személyesen az Aquastar Gyógy- és Élményfürdőt. Vacillálni azonban nem érdemes, ugyanis az ajánlat csak március 7-én és 8-án érvényes.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: